Meldnummer bij overlijden (24/7) of informatie: 06 - 37 38 47 07

Geef een steen een nieuw leven

En dat, terwijl deze stenen keer op keer een nieuw leven zouden kunnen krijgen en zo nog vele jaren mee zouden kunnen gaan. Het is heel goed mogelijk om een bestaand natuurstenen monument opnieuw te gebruiken. Omdat de milieu impact van grafstenen bij een uitvaart aanzienlijk is, is GreenLeave het landelijke initiatief Circle Stone gestart.

 

Wilt u dus een duurzame natuursteen, dan kunt u kiezen voor een Circle Stone: een steen die een nieuw leven krijgt. De steenhouwer kan granieten grafstenen weer schoonmaken en prachtig polijsten, zodat deze er uit ziet als nieuw.

Op die manier kunnen we voorkomen dat de stenen worden vergruisd en bijvoorbeeld onder het wegdek verdwijnen. Ze blijven zo hun hoogwaardige functie behouden. Er hoeft bovendien geen nieuwe natuursteen in Azië gewonnen en getransporteerd te worden. U draagt dus een flink steentje bij aan het milieu, en u krijgt een prachtige steen met geschiedenis. Kijk op www.circlestone.nl voor meer informatie, en voor een deelnemende steenhouwer bij u in de buurt.

Scroll naar boven