Meldnummer bij overlijden (24/7) of informatie: 06 - 37 38 47 07

Na de uitvaart

Na de uitvaart komt er nog veel op u af. Er moeten dan nog wel wat zaken geregeld worden. Voor u als nabestaanden is dit vaak nog een hectische en stressvolle periode. Wanneer uw dierbare is begraven wilt u wellicht een duurzaam grafmonument op het graf of wanneer uw dierbare is gecremeerd, een duurzame mooie biologische urn. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Administratieve zaken

Denk bijvoorbeeld aan het stopzetten van abonnementen, het regelen van bankzaken, pensioen of de hypotheek. Weliswaar staat uw hoofd er helemaal niet naar om de administratie zo snel mogelijk af te handelen. Mijn advies is om toch te proberen daar snel mee te beginnen, de kosten kunnen namelijk hoog oplopen. ik steun en adviseer u graag om zaken goed af te kunnen ronden.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar: wegwijs.nl of de website van het Nibud.

 

 

 

Duurzame asbestemming

Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot de asbestemming waaruit u kunt kiezen. U kunt de as in een urn mee naar huis nemen, in een urnen-nis zetten op een begraafplaats of uitstrooien. De as kan ook verwerkt worden in een sierraad of zelfs in een tatoeage. Er zijn vele soorten biologisch afbreekbare urnen, maar een bijzondere manier van as verstrooien is dit te doen door gebruik te maken van de TOLAD.

Duurzaam grafmonument

Het kiezen van een duurzaam grafmonument is persoonlijk. Een goed alternatief voor een stenen grafmonument is die van hout. Ook kan gekozen worden voor een grafmonument door het gebruik van zwerfkeien.

Scroll naar boven