Meldnummer bij overlijden (24/7) of informatie: 06 - 37 38 47 07

Asbestemming

Er zijn verschillende manieren om iets met de as van uw dierbare te doen. U kunt de as verstrooien,  te water te laten of te bewaren in een urn. Lees u hieronder verder naar de mogelijkheden omtrent asbestemming.

Earth urn


De mini Journey Earthurn is handgemaakt van duurzaam geproduceerd en biologisch afbreekbaar materiaal. Het heeft de vorm van een enveloppe. De urn zal na het te water laten korte tijd blijven drijven. Dit is afhankelijk van het gewicht en de weersomstandigheden. Vervolgens zal het sierlijk naar de bodem zinken waar het binnen korte tijd op natuurlijke wijze afbreekt.

TOLAD (as-verstrooiing)

De TOLAD is niet alleen een product om as mee te verstrooien, maar ook een beleving die toegevoegd wordt aan het afscheid van uw dierbare. De TOLAD is gemaakt van afbreekbaar karton en kunststof dat gerecycled kan worden. U geeft de as van uw dierbare als het ware terug aan de natuur. Hier kunt u zien hoe de TOLAD gebruikt kan worden.

 

 

De Bios-Urn

De Bios-Urn™ is een biologisch afbreekbare urn die speciaal ontworpen is om uit de as van uw dierbare een boom, struik of plant te laten groeien. De as, de voedingsbodem, en de zaailing groeien samen uit tot een herinneringsboom. Daardoor is de Bios-Urn een tastbare herinnering aan uw dierbare. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden om bijvoorbeeld een boom of heester te laten groeien met de as uit een biologisch afbreekbare urn, klik dan hier.

Zee- of Waterurn


De Zee- of Waterurn is gemaakt van duurzaam geproduceerd en biologisch afbreekbaar materiaal, dat kan papier, zand, zout of bijvoorbeeld gelatine zijn. Wanneer de urn in het water geplaatst wordt zal deze korte tijd blijven drijven, afhankelijk van het gewicht, materiaal en de weersomstandigheden, alvorens vredig naar de bodem te zinken waar de urn binnen korte tijd op natuurlijke wijze afbreekt.

Scroll naar boven