Meldnummer bij overlijden (24/7) of informatie: 06 - 37 38 47 07

Over mij

Ik ben Sandy Odendaal en na 20 jaar in de zakelijke dienstverlening gewerkt te hebben besloot ik het roer drastisch om te gooien. Voldoening in mijn werk, echt iets kunnen betekenen voor anderen dat is wat ik wilde. In een emotionele en stressvolle periode waar u in korte tijd veel keuzes moet maken kan dit extra stress en druk opleveren. U wilt tenslotte de uitvaart met respect voor de wensen van uw dierbare regelen.

Ik sta u bij met raad en daad. Uw persoonlijke gids in de uitvaartwereld en uw rots in de branding. Gedurende de hele uitvaartweek en daarna, zal ik u begeleiden, adviseren en ondersteunen. Met respect en aandacht begeleid ik stap voor stap de uitvaart tot een persoonlijk, groen en duurzaam geheel. Zodat u ondanks het verdriet met warme herinneringen aan het afscheid kunt terugdenken.

Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk met respect en liefde voor natuur, mens en dier. Als u na de uitvaartweek kunt zeggen, het waren emotionele dagen, maar wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid, dan heb ik mijn werk goed gedaan!

Scroll naar boven